Jó sport a box? És van valahol amatőr box egyesület Érd közelében?
Figyelt kérdés
És 13 évesen megéri elkezdeni?Ja és az esetleg az utcán is jó?2010. febr. 26. 20:40
1/5 anonim válasza:
Én is boxolok, lány létemre. Néha kemények az edzések, de imádom.Soha nem hagynám abba. Kiadhatom minden dühöm, felesleges energiám.Versenyre is mehetek, és más lányokkal is boxolhatok, bár edzésen sokszor fiúval kell edzenem, de nem bánom ha nem kimélnek. Megéri elkezdeni, hiszen ha elég jó az állóképességed, akkor később se fogod abbahagyni.Nem ismerek Érden ilyesmit, hiszen nem ott lakom, de próbál utánna nézni, biztos találsz majd vmi lehetőséget. Szerintem ne kavard bele az utcai "küdő" sportokba. Sok sikert :) 16/L
2/5 anonim válasza:
*próbálj * küzdő .. bocsi elgépeltem
3/5 anonim válasza:
Az utcán semi féle képen. Főleg ha semiylen felszerelésed sincs. és az utcán ha eldurvul az agresszió nem lesz aki meg védjen. De az elötem hozzá szoló már minden fontosat elmondot! De én saját véleményem szerint nem látom értelmét hogy püfölik egymást.
4/5 anonim válasza:
BOX ÉS K1 EDZÉS A DNS SPORTKÖZPONTBAN!
AZ ELSŐ ALKALOM INGYENES!
Edzések időpontja:
HÉTFŐ: 19:00 - 20:30
CSÜTÖRTÖK: 19:00 – 20:30
SZOMBAT: 16:00 -17:30
Edzéseket tartják:
Cs. Milos és Cs. Aleksandar
Információ: +36-30-757-12-19
CÍM: 2049 Diósd, Gyár utca 40 (Diósd 7-es út Gyár u. sarok) DNS SPORTKÖZPONT
5/5 anonim válasza:
Érdi Box Klub
Edzések helye:
2030 Érd, Budai út 15.(Posta mellett) bejárat az Ágota utca felől.
Edzések időpontja:
Hétfő: 18:30-20:00,
Kedd: 18:30-20:00
Csütörtök: 18:30-20:00
Péntek: 18:30-20:00
www.erdibox.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!