Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek melyiknek...

Lányok! Szerintetek melyiknek jobb a teste?

Figyelt kérdés
[link]

2015. máj. 30. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő undorító. Szteroidos pózolós majomfiúk.
2015. máj. 30. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Hogy beszélsz egy halottról?
2015. máj. 30. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Azon kéne elgondolkodni, hogy miért hal meg valaki 22 évesen...
2015. máj. 30. 20:11
 4/9 A kérdező kommentje:
igen,valóban sok pletyka kering Zyzz halálának körülményiről. A követői állítják,hogy tisztán edzett és 100% szívelégtelenség volt a halál oka. A gyűlölködők pedig egyértelműen szteroidokra és drogra fogják.A teljes igazat talán nem tudjuk már meg,lehet hogy volt szív elégtelensége valóban,viszont tény,hogy bulizós élet módot élt és a bátyja halála előtt le is bukott a szteroidokkal. Első válaszolónak köszönöm ,még írjatok lányok,kíváncsi vagyok a véleményekre a testükkel kapcsolatban :))
2015. máj. 30. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Szívbetegsége volt. Nyilván kokszolt, látszik rajta. Az is lehet, hogy ha nem cuccol, nem drogozik, nem piál még élne. De akkor sem kell egy halott emberről ilyen gusztustalan módon beszélni, mint az első. Még ha cuccolt is, akkor is rengeteg munka volt abban az izomzatban. Béke poraira.
2015. máj. 31. 16:04
 6/9 anonim ***** válasza:

# 5 Attól hogy meghalt még az volt aki, nem lesz senki szent csak azért mert meghalt. Természetesen sajnálom hogy ilyen fiatalon meghalt, de ettől még egy kokszos férfiprosti volt.

Nem vagyok orvos, nem tudom hogy a cuccozásnak volt-e köze a halálához, lehet hogy nem, de régóta foglalkozom ezzel a sporttal, és elég nehézelhinni hogy naturál így nézzen ki valaki 19-20 évesen.

2015. máj. 31. 16:13
 7/9 A kérdező kommentje:
na de kérdésre visszatérve .szerintetek melyik nézett ki jobban,és miért? :DD
2015. máj. 31. 22:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem, ez a túl izmos kategória.
2015. máj. 31. 23:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez nem is kérdés! Lazar!!!
2015. jún. 2. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!