Hol lehet Németországban gimnasztikára járni?
Nagyon fontos lenne, mert élek-halok a gimnasztikáért..Magyarországon már Fit-Kideztem, megy a spárga, kézenállás (max 20-30 mp-ig), állásból híd, hátrabógni, előrebógni, mérlegállás, kozák, olló stb...
Tehát nem vagyok teljesen kezdő...Hessen tartományban tud valaki olyan helyet ahol lenne lehetőség gimnasztikázni/talajtornázni (vagy esetleg ezekhez hasonló sportot?) Nagyon fontos lenne...Régóta keresek itt ilyet de nem találtam semmit :(
Amúgy 35 kg, 150 centi, 12/L

Azért mert azt hittem esetleg hogy van olyan magyar emberke aki itt él és tornázik? -___-
Amúgy meg köszi, második....

Szerintem ha te is külföldön laknál (vagy ha ott is laksz) és minden egyes napodon olyan nyelven kellene csak megszólalniod amilyet az adott országba beszélnek, te is keresnéd a magyarok társaságát...
És kösz hogy emlékeztetsz rá, azt hittem több magyar van itt mint német..Nahát ilyet! :0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!