Hogy védjem meg magam ha elfutni nem bírok és agyon akarnak verni?
Soha nem felejtem el, mikor este egyszer megkérdezték, hogy nincs-e kedvem odaadni azt ami nálam van?
persze mindjárt adom is.
mondtam nekik.
Volt nálam egy ipari sokkoló, csőlámpa kialakítású, akkorát ütött, hogy a borjút lebénította.
annyit kérdeztem tőlük, hogy volt e valamelyikük szívre műtve?
nem értették de válaszoltak, azt a nem normális még kérdi is, hogy miért kérdem, csak agyam ami nálam van, azt mehetek.
hát én adtam nekik ami nálam volt.
a feje világított mindkettőnek a sötétben.
a bunyózni tudás és a mentális erő olyan képességek amik fejleszthetőek,ugyanúgy mint az olvasás,vezetés,nyelvtanulás stb.
ezért ha tartasz ilyesmitől,akkor el kell járnod bokszolni és megtanulni bunyózni.
ha megtanulsz ütni rendesen,akkor az említett boxerrel már oda lehet csapkodni.
mondat közben érdemes.
mondasz kérdezel valamit és amikor válaszolna mondat közben kezded el ütni és nem egyet,hanem megállás nélkül,amint beér ütőtávba.
aki támad az az irányító és az irányítás megtartása az első számú cél ilyen helyzetben.
"Gázpisztolyra engedélyem nincs"
Ez valami megváltoztathatatlan természeti törvény miatt van így? :)
minek emelted ki?
egyértelműen leírtad,hogy nem vagy hajlandó tanulni a témában,edzeni ezért a téma le van zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!