Szerintetek érdemes venni otthonra elliptikus trénert? Ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
Már 45-50 ezer forintot szeretnék kiadni rá. Nem sok lehetőségem van a sportra, és a szobatornát feldobnám így egy kicsit.
Linkelnétek nekem az árgépről termékeket amiket jónak találtok ? Előre is köszi :)
2015. máj. 12. 18:50
1/3 anonim válasza:
45-50 ezerből egy olcsóbb kondi teremben megvan az éves bérlet és máris sok lehetőséged lesz, ha meg veszel egy gagyi gépet otthonra, ami néhány nap/hét használat után csörögni zörögni fog és átmegy ruhafogasba, azzal nem leszel előrébb.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát én nem szeretnék járni terembe... arra sokkal nehezebb lenne rávenni magam mintsem felállni a trénerre, és mozogni rajta 30-40 percet
2015. máj. 12. 19:56
3/3 anonim válasza:
Én a Decathlonban vettem másfél éve kb. 40 ezer forintért. 5 év garancia van rá. Inkább a szabadban futok, de van amikor csak erre van lehetőségem: későn érek haza vagy locsog az eső. Heti néhány alkalommal nyúzom egy-egy órát és semmi baja. Nem csörög, nem zörög, teszi a dolgát. Fogyásra nem tudom, hogy jó-e, én csak a napi mozgásigényem kielégítésére használom. Gyakran váltogatom az ellenállás értékét - ahogy a valódi futásnál is változnak a terepviszonyok - így megizzaszt rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!