Hogyan tudok egy pólót dedikáltatni a Fradi játékos összes tagjával? (részletesebben lent)
Figyelt kérdés
A barátomat szeretném meglepni az egy éves évfordulónkra. Ő Fradi szurkoló és arra gondoltam, hogy egy pólót alá dedikáltatok az összes Fradi játékossal és ebben lenne pár kérdésem.
1. Ez egyáltalán lehetséges?
2. Hogyan tudnám az összes játékossal aláíratni ?
Bármilyen normális választ szívesen fogadok, és előre is köszönöm mindenkinek ☺
#Fradi #dedikált pólo
2015. máj. 9. 19:55
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha kimész egy edzésre ott találkozhatsz velük sztem a Népligetben vannak.
2/2 anonim válasza:
Legközelebbre: Fradi shopban lehet kapni dedikált mezeket, de azt nem mindenki írta alá asszem'
25000 forint a szurkolói mez, 50000 a hivatalos (a hátulján nincs semmi szám, vagy név)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!