Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyaszthatok fehérjeport? Ha...

Fogyaszthatok fehérjeport? Ha igen melyiket lenn érdemes?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, sajnos soha sem voltam az a sportos típus, így az állóképességem sem túl jó, valamint elég gyenge is vagyok. Nemrég elkezdtem járni kettlebellre, és nagyon szeretem is. Emellett egészségesen étkezem, igazándiból pár kiló felesleg van csak rajtam, nem vagyok kövér, csak egyáltalán nem sportos, és ezen nagyon szeretnék változtatni. A kérdésem az lenne, hogy ilyen idősen fogyaszthatok fehérjeport, illetve érdemes lenn mondjuk kettlebell után? Ha igen akkor milyet lenne érdemes venni? Kis kiszerelésre gondoltam, nem minden nap fogyasztanám. Ehhez értő emberek véleménye érdekelne. Például az alábbi termékeket néztem ki, melyik lenne jó számomra melyiket lenn érdemes venni?

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

Valamint még olvastam hogy a DM-ben is lehet valamilyen fehárjeport venni. Azokat nem érdemes?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2015. máj. 6. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze, fogyaszhatsz, bár sok értelme nincs szerintem. Inkább számold ki hogy mennyi fehérjére van szükséged és próbáld meg bevinni hússal, tojással, hallal, túróval. Annak érdemes port fogyasztani akinek annyi fehérjére van szüksége hogy szilárd táplálékból nem tudja fedezni.

Szerintem egy 15 éves lánynak nincs rá szüksége, de bajod nem lesz tőle. Ezek a fehérjeporok nem veszélyesek.

2015. máj. 6. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Én maradnék inkább a hagyományos dolgoknál, aztán ha túróból, húsból, stb, később majd nem lesz elég a fehérje-bevitel, akkor kell csak a fehérjeporokhoz fordulni. Nem lesz tőlük bajod, csak mégis jobb az elején a hagyományos étel.
2015. máj. 6. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!