Kérdezlek kérdése:
Boksz edzést keresek de még nem találtam, tudsz segíteni?
Figyelt kérdés
Én bokszolni szeretnék járni Budapesten, a blaha lujza tértől kb fél órára lévő helyen max. Az edzőterem felszereltsége nem olyan érdekes, inkább az edzés minősége érdekel, inkább legyen az a jó. Keresgéltem én is interneten, de manapság a legtöbb edzés ott kezdődik, hogy akkor havi bérlet 10-15ezer forint amit én azért sokallok kicsit.2015. ápr. 30. 10:33
1/2 anonim válasza:
Érdekes, az ökölvívás olcsóbb szokott lenni. De hát a főváros..
Amúgy ha minden nap mehetsz edzésre, akkor 10 000 forint akármilyen sok is a kereseti viszonyokhoz képest, igazából korrekt ár egy normális edzésért.
2/2 anonim válasza:
Havi 3000-5000 Ft szokott lenni. Rendes egyesülethez kellene menni, nem ilyen "maszek" helyre, mert se sportorvos nem fog látni, de lehet, hogy még számlát se kapsz fizetés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!