Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A dzsúdóban fontos tudni...

A dzsúdóban fontos tudni tompítani (Nagyon jól)?

Figyelt kérdés
Járok dzsúdóra, nem sok nappal később jelenkeztem, fehéröves vok, és az edző mindig akarja gyakoroltatni a tompítást. Mit gondoltok?
2010. febr. 21. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Edzéseknél nyilván fontos, mikor mi dobáltuk egymást akkor 1-2 óra után már azért lehetett érezni. A tatami sokat javít, de időben ne ezen spórolj.
2010. febr. 23. 21:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. febr. 24. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Az alapokat meg kell tanulni. A japánok úgy tartják, hogy a mozdulatok folyamatos ismétlésével a test megtanulja a mozdulatot. Egy idő után már automatikus lesz a mozdulat, nem kell figyelned rá.
2010. febr. 26. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:

ezzel én is eggyet értek bekell gyakorolni ha nem akrsz törést zúzodást (magadon ) majd késöbb meg köszönöd mer ha csúszos uton elesel akocsid mellet akkor nem kell mentőt hivni csak max jegeled egy kicsit

----->saját tapasztalat

2010. febr. 26. 23:33
 5/7 A kérdező kommentje:
hmm, érdekes...
2010. febr. 27. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:

igy hogy 8 évig csináltam elégjol megtanultam esni

meg nem verem be afejem ha hátulról meglöknének mer akkor még ott a gurulás de igy vissza gondolva ezeknek volt csak értelmük meg még max hogy önfegyelemre tanítottak meg a kondiciósedzéseknek

2010. máj. 1. 12:24
 7/7 anonim válasza:
ez egy annyira hülye kérdés! nyisd ki a szád és kérdezd meg egyébként magadtól is rájöttél látod? xdxd most nemazért mondom hogy bántsalak de ez nagyon fontos az a lényege mert hogy így felfogod az esést és nem fáj annyira szóval érted nekünk is minden óra elején gyakorolni kel xdxd
2010. okt. 18. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!