Bármilyen napi sporttal, mennyi idő után kezdett nektek látszani a befektetett munka? Minél többen írjatok tapasztalatot!
attól függ:
1, mi a célod
2, hogyan edzel
3, hogyan táplálkozol
4, miből indulsz ki
ha csak úgy edzegetsz, zsíros vagy és alap szendvicses krumplistésztás stb étrended van lehet, hogy soha nem lesz változás
1. 6-8 kilót ledobni - az nem baj ha több lesz :)
2. napi torna - mindig más, mert csalódom, volt már ezer féle, most szobabicaj, - 1 óra - jól megfáraszt, alig bírok leszállni
3. szénhidrát száműzés, bár reggeliként nem cseréltem le, mert rájöttem kell valami feltöltés, egy üres gyümölcstől gyomorégésem les, natúr joghurt ilyenek kevés, egy péksüti vagy valami kell
4. 6-8 kiló felesleg
30 ève súlyzózok. Most màr làtszik egy picit. :)
Amúgy pàr hónap, ha jól csinàlod.
28éves voltam, túlsúlyos, alvászavaraim voltak, szívproblémáim, folyamatosan bágyadt voltam,
Súlyzós edzés + országúti bringázom, a bringa volt előbb, igazából már első nap, mikor elhatároztam, hogy nem pénz kérdése a testmozgás már aklor rettenetes "változást" tapasztaltam... Fél év múlva pedig utáltam a régi ismerősökkel összefutást, mert mindenki úgy kezdte, hogy Naháát mennyit fogytál!...
3-4 hónap után ha nincs változás, akkor vagy a kajád rossz, vagy az edzésed, vagy mindkettő.
6 hónap alatt radikális változást lehet elérni.
9 Wow!!!!
Leírod miből mennyit tornáztál, meg kajáltál...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!