Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bármilyen napi sporttal,...

Hosszúhajú kérdése:

Bármilyen napi sporttal, mennyi idő után kezdett nektek látszani a befektetett munka? Minél többen írjatok tapasztalatot!

Figyelt kérdés
sose tudom eldönteni, hogy én vagyok türelmetlen, vagy valóban jogos az elégedetlenségem.

2015. ápr. 21. 23:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

attól függ:

1, mi a célod

2, hogyan edzel

3, hogyan táplálkozol

4, miből indulsz ki

ha csak úgy edzegetsz, zsíros vagy és alap szendvicses krumplistésztás stb étrended van lehet, hogy soha nem lesz változás

2015. ápr. 22. 00:17
 2/14 A kérdező kommentje:

1. 6-8 kilót ledobni - az nem baj ha több lesz :)

2. napi torna - mindig más, mert csalódom, volt már ezer féle, most szobabicaj, - 1 óra - jól megfáraszt, alig bírok leszállni

3. szénhidrát száműzés, bár reggeliként nem cseréltem le, mert rájöttem kell valami feltöltés, egy üres gyümölcstől gyomorégésem les, natúr joghurt ilyenek kevés, egy péksüti vagy valami kell

4. 6-8 kiló felesleg

2015. ápr. 22. 00:33
 3/14 anonim ***** válasza:

30 ève súlyzózok. Most màr làtszik egy picit. :)

Amúgy pàr hónap, ha jól csinàlod.

2015. ápr. 22. 05:31
 4/14 anonim ***** válasza:

28éves voltam, túlsúlyos, alvászavaraim voltak, szívproblémáim, folyamatosan bágyadt voltam,

Súlyzós edzés + országúti bringázom, a bringa volt előbb, igazából már első nap, mikor elhatároztam, hogy nem pénz kérdése a testmozgás már aklor rettenetes "változást" tapasztaltam... Fél év múlva pedig utáltam a régi ismerősökkel összefutást, mert mindenki úgy kezdte, hogy Naháát mennyit fogytál!...

2015. ápr. 22. 07:42
 5/14 anonim ***** válasza:
Am nem kell száműzni a ch-t csak oda kell figyelni...sokan nem fogynak mikor száműzik a ch-t mert cserébe raklapnyi fehérjét meg zsírt eaznek.
2015. ápr. 22. 07:45
 6/14 aikiboxer ***** válasza:

3-4 hónap után ha nincs változás, akkor vagy a kajád rossz, vagy az edzésed, vagy mindkettő.

6 hónap alatt radikális változást lehet elérni.

2015. ápr. 22. 08:27
 7/14 anonim válasza:
3-4 hónap után nem lehetett annyi hájat összefogni rajtam, bár a mérleg nem mutatott kevesebbet.
2015. ápr. 22. 09:19
 8/14 A kérdező kommentje:
anyám! akkor én voltam türelmetlen? egy hónap előtt ne nézegessem magam, mert nem látszik? basszus de elkenődtem... 6 kiló miatt egy teljes hónap látszat nélkül, mit érezhet akinek 20 kiló feleslege van...
2015. ápr. 22. 14:57
 9/14 aikiboxer ***** válasza:
Kétszer fogytam életemben 20 kg-ot, 5 hónap kell hozzá. :)
2015. ápr. 22. 16:53
 10/14 A kérdező kommentje:

9 Wow!!!!

Leírod miből mennyit tornáztál, meg kajáltál...?

2015. ápr. 22. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!