Nagyon szeretek táncolni, akkor ez az arckifejezésemen miért nem látszódik?
Figyelt kérdés
Komolyabban úgy 1 éve kezdtem el táncolni. Azelőtt nem táncoltam soha. Nagyon szeretem és élvezem csinálni. Napi szinten gyakorlom itthon; hétköznap, ha van rá lehetőségem, akkor egyedül egy tükrös táncteremben és emellett még járok rendes tánc edzésre is. Szeretnék videókat csinálni youtube-ra, de amikor a videót nézem miután felvettük, mindig olyan életunt arckifejezéssel tükröződik vissza, pedig közben nagyon élvezem.2015. ápr. 12. 13:42
1/1 anonim válasza:
1, lehet alapból olyan az arckifejezésed.
2. mivel egy éve csinálod, még kezdő szinten vagy. Mozgástanulásban egy év az nagyon kevés. ennyi idő alatt a motoros sémák nem alakulnak ki, pláne nem rögzülnek az agyacskád szuplementer motoros cortexében. Ehelyett a primer motoros cortex használata a jellemző a táncodra, ami tudatos mozgás, használata figyelmi koncentrációt igényel. És ha valamire koncentrálsz, akkor az meglátszódik az arcodon.
a megoldás: türelem és sok gyakorlás. évek alatt megszilárdulnak majd a tánc motoros sémái az SMA-ban, és akkor majd nem kell koncentrálnod ennyire. És akkor talán lesz időd élvezni is a táncot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!