Mit gondoltok, ki fog nyerni a Floyd Mayweather - Manny Pacquiao mérkőzésen?
Figyelt kérdés
Laikus vagyok, nem szoktam bokszot nézni, ezért hozzáértő emberek véleményét szeretném kérni.2015. ápr. 8. 05:10
11/15 anonim válasza:
#10... ezt te sem gondoltad komolyan :'DDD
12/15 anonim válasza:
Egyébként nem gondoltam komolyan. Tehetséges a csávó meg minden, csak nagy az arc.
13/15 anonim válasza:
aztmondják amúgy sokan hogy csak a kamerák előtt nagy az arca amikor el kell adni a meccseit, amúgy egész normális :DD azért azt lásd be hogy ha nem lenne ilyen nagy arca, akkor sokkal kevesebben lennének rá kíváncsiak mivel a stílusa (már bokszban) elég unalmas annak aki csak a jó meccseket szereti megnézni, úgyhogy akkor valószínűleg annak a pénznek kb a negyedét se szedte volna össze amit összebokszolt :DD szóval nem csinálja ő rosszul :D
14/15 anonim válasza:
Mayweather annyira jó arc hogy börtönben is ült mert megverte az asszonyt :D Utálni való a bokszoló de utálni való maga az ember is.
15/15 anonim válasza:
tudom hogy ült börtönben :DD hát te tudod, én bírom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!