Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány km/h sebességű a világ...

Hány km/h sebességű a világ leggyorsabb ütése?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 22:05
 1/9 Vadmeggy ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=veRtesXr9Rc A sebességet nem tudom de látványra is nagyon durva :)
2010. febr. 18. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
ilyet hogy lehetne elérni?
2010. júl. 25. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
video szerkesztövel:)
2010. dec. 5. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Én azt tom h Bruce Lee egy másodperc alatt 6X rúgott, ütni meg kb 7-8X
2010. dec. 5. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Másodpercenként 10 ütés már profi szint, alatta azért még csiszolni kell rajta, hogy igazán mesterinek számítson.

Elérni úgy lehet, hogy az izmok elfárasztása nélkül gyakorlod a gyorsaságot. Sokszor kell nagyon keveset ütni (végtagonként egyszerre maximum 5) minél több pihenővel két sorozat között (fél-egy óra), úgy, hogy két dolognak a maximalizálására koncentrálsz: A lazaságra és a gyorsaságra. Kompromisszumot kell kötni a kettő között, mindkettő ugyanolyan fontos. Ha csak nagyobb izomfeszültség árán tudnál gyorsabban ütni/rúgni, akkor inkább kicsit visszafogod magad, mert hosszútávon így biztosítottabb a fejlődés.

2010. dec. 6. 00:44
 6/9 anonim ***** válasza:

sztem a Bruce Lee-é volt a leggyorsabb

de sztem vagy az hazugság h 1 mp alatt 7-8-at ütött vagy h 1 mp alatt 10 ütés a profiszint de sztem inkább az utóbbi

sztem nála gyorsabb nem naon volt

2010. dec. 6. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:

William Cheung, akire maga Bruce Lee is felnézett tudása miatt: http://www.youtube.com/watch?v=4IHILkm1Ey8&playnext=1&list=P..

Bruce Lee a világ egyik legkiválóbb harcosa volt, és mályen meghajlok a tudása előtt, de semmi sem zárja ki, hogy valaki gyorsabb volt nála.

Igazad van, kicsit félreérthetően fogalmaztam. Másodpercenként tíz ütés kiemelkedően mesteri szint, de természetesen a 7-8 is már remek gyorsaság.

Az előző és az az előtti bekezdést összekötve, hadd szegezzem le, hogy a Taekwondo megalapítója, Choi Hong Hi gyorsaságát fénykorában a legmodernebb technológiával tesztelték nagy pontossággal, és a szabályos egyenes ütése - ami Taekwondo-ban jóval hosszabb utat jár be, mint a Wing Chun-ban - 0,03 s-et vett igénybe, a szabályos egyenes rúgása pedig mindössze egy tizedmásodpercet. Ez extrém gyorsaság, és véleményem szerint Bruce Lee-ét is felülmúlta. Csak Bruce Lee híresebb, mint Choi Nagymester, viszont a hír önmagában kevés az elsőséghez, még ha a kiválóságot jelzi is.

2010. dec. 6. 21:46
 8/9 TtamásS válasza:
Ez wing Tsun kung fú magyar országon is elég hires sokan járnak magyar ember a kelet europai fő mester az még szerintem gyorsab ennél is.
2014. febr. 6. 20:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Olyan tehetséges ember mint Bruce Lee ezer évente születik, nem csak a hihetetlen gyorsasága miatt mert lehet van nála gyorsabb bár azért ezt kétlem, hihetetlenül gyorsan tanult, Pl meg kell nézni a sárkány útja 1972 hogy forgatja a nuncsit és a sárkány közbelépben egy évre rá már sokkal gyorsabban,ha nem hal meg még hova fejlődött volna elképzelni is szinte lehetetlen mennyit képezte volna magát és milyen magasságokba jutott volna a hatalmas isteni tehetségével, Bruce Lee azért volt a legtöbb harművésznél jobb, mert összegyúrta a boxot a thaiboxot a karatét és a birkózásbol is merített +Kung fu ezeket mind egybe gyurta.. Csodálta Mohamed Alit minden meccsét nézte a lábmunkáját és tanult és tanult és amit írtam hihetetlenül gyorsan tanult.
2019. szept. 1. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!