Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Salakmotort érdemes sportszerű...

Salakmotort érdemes sportszerűen űzni?

Figyelt kérdés
Másik kérdésem,hogy Szeged közelében van salakmotor edzés? Egyébként inkább csak szabadidős elfoglaltságnak jó a salakmotor?
2010. febr. 18. 21:59
 1/7 A kérdező kommentje:
13 éves fiú vagyok , és azért kérdezem,mert szeretnék valamit sportolni.
2010. febr. 18. 22:00
 2/7 anonim válasza:
Salakmotor..hmm..hát azt tudom hogy nem olcsó mulatság..de szerintem ugy van mint crossmotornál..nyilván felszerelés kell hozzá..nem olyan elterjedt sportág a salakmotor de szerintem ha egyszer elkezded hobbyszinten előbb utóbb versenyszerűen is érdemes lenne megpróbálni bár nem tudom milyen bajnokságokat rendeznek magyarországon..nyilván van országos salakmoci bajnokság vagy hasonló....sajnos azt nem tudom szeged felé milyen salakmotorozási lehetőségek vannak...14/L
2010. febr. 20. 23:16
 3/7 anonim válasza:

Szerintem nem,mivel nem tartós egy blokk,és nehéz hozzá alkatrészt találni+Mo-n nincs sok verseny,stb.

De ha neked megéri...:D

2010. febr. 20. 23:20
 4/7 anonim válasza:
az első vagyok..ha valamit sportolni akarsz szerintem inkább crosmotoroz azis hasonló csak népszerűbb(:
2010. febr. 21. 00:21
 5/7 akos127 válasza:

Hali, én ismerek valakit Szegeden akinek van salakmotorja eladó. Keresd az IWIW-en boross gábort, vannak edzések Algyőn és elérhető ha van furgonod neked vagy Apukádnak.

Kemény sport! A motorrol képet még a Petőfi sgt MotorMániánál is találsz a hirdető falon.

2010. máj. 17. 09:39
 6/7 akos127 válasza:
Ha van több kérdésed, keress engem akos127@yahoo.com
2010. máj. 17. 09:40
 7/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes
2011. aug. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!