Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzéshez plusz motiváció,...

Edzéshez plusz motiváció, hogy majd csorgatni fogják a nyálukat azok a csajok, akik le se szartak korábban?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 22:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha azt a sok energiát és pénzt másba fektetnéd sokkal nagyobb eséllyel tudnál csajozni!!! HA érdekel részletezem....

37F

2015. ápr. 2. 23:35
 12/16 anonim válasza:
# 11 engem is érdekelne.
2015. ápr. 3. 01:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Meg ahogy megálmodod:D
2015. ápr. 3. 08:13
 14/16 Szergej55 ***** válasza:
Nem, mivel eleve nem ezért kezdtem el.
2015. ápr. 3. 15:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha szociálisan nulla vagy,akkor kigyúrva is egy béna fa-sz leszel akin röhögnek csak a nők.

Ha meg szociálisan fejlett vagy,vagy kikezdhetetlen az önbizalmad,akkor meg ropiként is férfinak fognak tekinteni.

Csorgatni meg akkor fogják a nyálukat ha celeb,vagy híresség leszel.

2015. ápr. 3. 17:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem szarakodok ilyen motivációs dolgokkal. A lényeg hogy legyen egy célod. Ha el akarod érni a célt meg kell sznvedned érte. Ha feladod akkor gynege vagy és vesztesz a presztízsből. Ha viszont elered akkor saját szemedben is nőni fogsz és mások szemében is. Az egész a hatalomra épül. Ha kigyúrod magad megnő az önbizalmad, mivel képes vagy egy nehéz feladat megoldására ezért úgy érzed hogy bármi jöhet semmi akadály. Szóval a motiváció az maga a cél elérése. Ha nem vagy képes "motiválódni" hogy elérd a célt akkor nem ia fogod. Ez a feladást jelenti. Ha erős vagy(nem fizikai hanem mentális értelemben) és kitartó akkor meg tudod csinálni
2015. ápr. 14. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!