Vibram FiveFingers futócipőt hol lehet Magyarországon kapni? Akár webáruházat is ajánlhattok, ha van!
2010. febr. 17. 19:12
2/4 anonim válasza:
www.mountex.hu
Elég hamar kifogynak belőlük ők is, úgyhogy érdemes gyakran megnézni náluk, van-e éppen.
3/4 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen Vibram FiveFingers KSO futócipőm eladó.
De meg tudom oldani a beszerzését is több változatban és méretben!
Nagyon szuper jó és kényelmes !
Egyszerűen imádni való !
4/4 anonim válasza:
A mountex-ben gyakorlatilag sosincs. A spartoo, aminél lehet rendelni (van magyar oldaluk), valami francia cég és szlovák bankszámlára kérik, hogy utaljál, nekem egyáltalán nem tűnnek megbízhatónak, bár elvileg ismert cég. Szerintem vagy utánvéttel érdemes rendelni tőlük, vagy sehogy. KSO EVO most 24 pénz nálunk + 2k utánvét, ami még mindig jóval olcsóbb, mintha az USA-ból hozatnám 35-ért vagy még többért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!