Airsoft kérdéscsokor?
Sziasztok 21 éves vagyok nagyon megtetszett ez a hobby a gyakorlati helyemen van egy csapat szoktam hallani hogy beszélgetnek róla meg amúgy is szeretem a fegyvereket a lövöldözést, én is kedvet kaptam hozzá.
Több kérdésem van próbálom jól rendbe szedni.
Legfontosabb 30-40 ezerből lehet venni valami kezdő fegyvert? Ha igen milyet és hol a legjobb? (Ha tudnátok fajtát linkelni az szuper lenne)
Ha nincs csapatom tudok valahol játszani? Milyen "kötelező" felszerelés kell? Gondolok itt a ruházatra.
Nézegettem ilyen fegyvereket érdekelne mi ez az fps pontosan? Mekkorát üt egy ilyen fegyver?
Van amire azt írják 50-55 méter hatótáv józan paraszti ésszel gondolkozva is meglősz valakit közelről az elégé fájhat.
Elnézést a sok amatőr kérdésért , előre is köszönöm a segítő válaszokat.
Fegyvervásárlásban nem tudok tanácsot adni.
A védőszemüveg kötelező, lehetsz közben fürdőgatyában is.
Az fps a láb/s: [link]
És igen, fáj. :D
Fegyverből ÉN ezt venném. [link]
De kell mellé egy pisztoly is! Pl.: [link]
Az arc/szem védelme KÖTELEZŐ! Van ahol a teljes maszkot van ahol csak a szemüveget kérik. (Én a teljes,rácsos maszkot kedvelem.
Ruhából (hacsak nem spéci játék/csapat) jó a legolcsóbb,tereptarka gyakorló. De egy taktikai,zsebes mellény is hasznos. Ebben pl. van pisztolytartó is. : [link]
Hát...üt...de nem halsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!