Mennyit fogok visszaesni? Vagy nincs is semmi értelme és inkább többet ártok vele, mint amennyit használna?
Arra gondoltam,hogy a heti 3 cardio napot felcserélném heti 7 re.Szeretnék lefogyni nyárra kb. 2-3 kiló tiszta izmot,ami kb 20.000+ kcal,ami k*va sok:D
Szerintetek van értelme lecsökkenteni a súlyzós edzéseket a minimumra(nem fejlődni csak szintentartani)?
180cm/75kg-KB(!!) 12%, 15/F
(lehetőleg hozzáértők véleményére vagyok kiváncsi)
Köszi előre is!
Szal akk ink maradjak a heti 3 cardio napnál?
Háááát...Szeptemberbe elhatároztam,hogy 10% alá szeretnék menni...És nem szeretnék még egy dolgot félbe hagyni..
75 kilóból fogyni akarsz 3 kiló tiszta izmot??? na ekkora ilyet se hallottam még. ez kb olyan mintha a ferrariból kiszedném a ferrari motort és volkswagent-t tennék a helyére. de a te dolgod hogy jobban vagy szarabbul akarsz e kinézni.
fuss reggel éhgyomorra akár minden nap ahogy akarod, étkezésre fokozottan figyelj, és akkor le fog menni
elírtam:D
zsírt:D
éhgyomorra futás?
kipróbálom,köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!