Testépítők Egg protein vagy beef protein? Szerintetek melyik a "jobb"?
Több éve edzek sok fajta fehérjét próbáltam már,de pár hónapja kiderült tejfehérje érzékenységem van(volt régebben is csak nem tudtam hogy a kipattogásnak ez az oka)..:S sajnos laktózmentes fehérjét sem ihatok..
Próbáltam már Musclemeds Carnivor-t bevált de attól is van jobb marha fehérje is bár nem a Scitec mivel az ő beef proteinjük szerintem egy foss..maga a gyártó se jön be :) carnivort mindenképp pihentetni akarom most mert ha akarok egy laza diétát kreatint el akarom hagyni még ha nem sok van benne akkor is.Tojás proteint még nem próbáltam mi a véleményetek róla? neten jókat olvasok róla(meg régebben nem is volt tejsavó csak tojás protein még is jó volt annó) aki itta már mik a tapasztalatok?:) megéri kipróbálni vagy inkább keresgessek egy marha fehérjét hozzáadott kreatin nélkül?
Köszönöm a válaszotokat előre is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!