"Fogyókúra" ideje alatt az itthoni testmozgás mértékét, idejét, hogyan érdemes/kell növelni? 18/L
Igazság szerint nem igazi fogyókúrán vagyok, hanem számolom a kalóriákat (kaloriabazis.hu) Próbálok a minőségre is odafigyelni, de azért nem olyan szigorúan.
És mivel a táplálkozás mellett a sport is fontos, ezért itthon tornázom általában Rubint Rékás DVD-kre, tervezem a futást is (csak ha már egy kis szél van, v kicsit hűvösebb az idő, akkor rögtön begyullad a torkom a levegővételektől)
Azt nem értem, hogy mondjuk (nem reális számokkal) de pl 2 hét alatt a napi 20 perc torna, tegyük fel, eredményes: szép popó, izmosabb has, izmosabb karok. Az izom beépül a leadott zsír helyére, így kitölti a helyet, sőt, még kisebb is lesz a has, comb... Ezek után a napi 20 perc már kevés lesz. (Vagy "állapot fenntartásra" jó??) De ha kevés, akkor a végtelenségig kell majd növelni vagy az edzés hosszát, vagy az edzés nehézségét, hogy ne plöttyedt testként szaladgáljunk :D ... Nemde?
Bocsi, hogy hülyén fogalmazok és ráadásul nem szakszerűen, de remélem valaki felvilágosít, mert erre kíváncsi vagyok, és segítségre van szükségem, hogy hogy csináljam.
Köszi előre is!!!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!