Van kedve valakinek együtt futni?
Budapesti vagyok, és fogyás céljából szeretnék eljárni futni. Igazából nem szeretek és hamar feladom, de ha van valaki, akivel "szenvedhetek" annak nagyon örülnék :D Tudnánk egymást bátorítani. Vagy ha már profi futó vagy és van benned kihívás, hogy valakivel megszerettesd a futást.. :D Örülnék, ha korban kb egy idősek lennénk.
20/L
Nézd meg, hogy ki a kerületedben a "futónagykövet". Mindegyiknek van FB csoportja, ha ott csatlakozol a sajátodhoz, rögtön találsz futótársakat.
Tényleg, nem is figyeltem, hogy nincs minden kerületben. :)
Nem tudom, melyik részén laksz, de közel lehet neked a Városliget vagy a rakpart is. Létezhet olyan csoport is, hogy városligeti futók, vagy erzsébetvárosi futók stb. Csak a hasamra ütöttem. Ott a belvárosban biztosan sokan futnak. Esetleg megnézheted a legalsót a listában a linkemen, DK csoportját. Hozzá sokan csatlakoznak helytől függetlenül, talán pont a közeledben is van valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!