Mennyit fejlődök ennyi idő alatt KB?
Sziasztok. 2000m-t kell lefutnom 7:30 alatt. Most 8:30-9:00 között futom.Ha heti 3-4szer futok 1000-2000 métereket 2-3 hónapig, akkor letudom majd futni? Vékony alkat vagyok.18 éves fiú. Esetleg tippeket is elfogadné,hogy mit csináljak futás elött,után,közbe. Mit egyek,igyak stb.
Köszi
Az ilyen futások mindig erős edzéseket kívánnak! Én konkrétan focizom és ugye bőven többet kell futni, DE viszont a séma ugyan az, nekünk 2 hónap alatt kellett rákészülnünk, hogy 2000m 6,5perc alatt le bírjuk futni!
Na hogy is kezd neki, először is ha van a közelbe foci pálya akkor ott kellene csinálni, legelsőnek futsz 3 teljes kört a pálya körül majd fejtől lefelé alaposan lenyújtod magad, majd 16m-ket sprintelgetsz olyan 10-15x, majd ezutána megint nyújtasz, és elkezdhetsz, megint a pálya körül futni, de semmiképpen se időre, mindig ami ki jön belőled, és 2 hét után próbáld meg úgy h az alapvonalon meghúzod a futást! És mindig hagy ki 1 napot az edzések között 1hónapig, majd ha van időd 1 hónap után minden nap! Remélem érthető voltam ha mégsem írjad h mit nem értesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!