Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol kezdhetnék el 12 évesen...

Hol kezdhetnék el 12 évesen műkorcsolyázni, teljesen alap szintől kezdve?

Figyelt kérdés
Azon kívűl, hogy anélkül jégre tudok állni, hogy el ne zuhanjak, semmi tapasztalatom vagy tudásom nincs a korcsolyához fűzve... A baj, hogy későn kezdett érdekelni a sport, most viszont nagyon is. Esetleg kitartással be tudnám hozni a lemaradásomat? Alacsony vagyok, ennek ellenére elég erős és viszonylag hajlékony is. és Nem szándékozok olimpiára menni, a versenyekkel is bőven beérném.
2015. márc. 3. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Hobbi szinten tudsz csak, edző már nem vállal el, én 10 éves korban kezdetem, foghúzbva vállalt, de abba is hagytam 4 év után, mert a lemaradást nem tudtam behozni. Ugyanis 12 évesen, ha "versenyekkel beérnéd" kb már a dupla ugrásoknál kéne tartani, külföldön ilyen korúak már az első triplákat tanulják. Egy axel megtanulása (szimpla) van akinél több, mint 1 éves folyamat.
2015. márc. 3. 16:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Hobbi szinten is gondoltam. Viszont hobbi korcsolyázóként is lehet edzésekre járni, és ugrásokat tanulni, nem? Vagy ez csak abból áll, hogy évente két alkalommal három órát töltök kint a városligeti jégpályán?
2015. márc. 3. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!