Hol kezdhetnék el 12 évesen műkorcsolyázni, teljesen alap szintől kezdve?
Figyelt kérdés
Azon kívűl, hogy anélkül jégre tudok állni, hogy el ne zuhanjak, semmi tapasztalatom vagy tudásom nincs a korcsolyához fűzve... A baj, hogy későn kezdett érdekelni a sport, most viszont nagyon is. Esetleg kitartással be tudnám hozni a lemaradásomat? Alacsony vagyok, ennek ellenére elég erős és viszonylag hajlékony is. és Nem szándékozok olimpiára menni, a versenyekkel is bőven beérném.2015. márc. 3. 15:49
1/2 anonim válasza:
Hobbi szinten tudsz csak, edző már nem vállal el, én 10 éves korban kezdetem, foghúzbva vállalt, de abba is hagytam 4 év után, mert a lemaradást nem tudtam behozni. Ugyanis 12 évesen, ha "versenyekkel beérnéd" kb már a dupla ugrásoknál kéne tartani, külföldön ilyen korúak már az első triplákat tanulják. Egy axel megtanulása (szimpla) van akinél több, mint 1 éves folyamat.
2/2 A kérdező kommentje:
Hobbi szinten is gondoltam. Viszont hobbi korcsolyázóként is lehet edzésekre járni, és ugrásokat tanulni, nem? Vagy ez csak abból áll, hogy évente két alkalommal három órát töltök kint a városligeti jégpályán?
2015. márc. 3. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!