Lora 8 kérdése:
Mit csináljak, ha félek a tornaóráktól? 17/L
Figyelt kérdés
Nemrég kaptunk egy új tornatanárt. Másodállásban szertornát tanít, és sajnos így mi is sokat fogunk ezzel foglalkozni. Alapvetőleg sportos alkat vagyok, most épp nem sportolok, de már sok mindent kipróbáltam (nem a súlyommal van a gond), de a szertorna az, amit mindennél jobban utálok. Sose ment, félek a szerektől, még egy kézenállástól is. Oké, egy előre-hátra bukfenccel nincs problémám, de például nincs az az isten, hogy én egy mérleget megcsináljak a gerendán. Nagyon félek, hogy leesek, összeverem magam stb.
Az előző tornatanárnál nem vettünk ennyi mindent, és főként röplabdáztunk, de most minden megváltozott.... :(
2015. febr. 26. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!