Miért vannak sokan abban a tévhitben, és miért terjesztik sokan azt a hazugságot, hogy a testsúlyos edzéstől nem lehet fejlődni?
Régebben jártam edzőterembe, de ma elkezdtem csinálni a Fegyencedzést. De sokaktól olvastam, hallottam hogy a testsúlyos edzéstől nem lehet fejlődni. Miért terjesztik ezt a nyilvánvaló hazugságot ?
Példának mondok valamit. Anglia legerőszakosabb bűnözője életfogytiglanig ül, és ennek nagy részét magánzárkában, mert annyira kemény. Olvastam hogy volt amikor összevert 12 őrt, valamikor 6 őrt. Túszul ejtette a börtön rajztanárát stb. Még olyat is csinált hogy az acélajtót lefeszítette. És ő a börtönbe nem jut hozzá súlyzókhoz, mert nem engedik. Testsúllyal edz, van róla könyv is a Solitary Fitness. Az illető neve Michael Gordon Peterson.
Ezek után is azt mondjátok hogy a testsúlyos edzéstől nem lehet fejlődni ?
Senki se terjeszt ilyet.
Maximum annyit hogy sajat testsullyal nem fogsz annyira iznosodni es relative erősödni,ez viszont igaz.
M.G.P-ről meg egy halom baromsagot hordtal össze szoval ezzel semmit se "bizonyitasz"..
az életéről készült filmet is nézd meg,elég jó.
amikor unatkozott levetkőzött meztelenre,az egész testét beszappanozta,hogy ne tudják lefogni az őrök és kezdődhetett a bunyó:)
Hülyeseg mert:
1) MGP NEM a börtönben gyurta ki magat. Mielőtt bekerült amatőr bokszolo volt. Ott szerezte az izmait.
2) Mivel szetrobban a tesztotol ezert jobban izmosodik mint az atlag
3) Nem megverte a smasszereket csak rajuk tamadt. Nagy különbseg..mellesleg van egy csomo öregebb,koverebb őr. Es ott a harci tapasztalat szamit,nem az hogy hogyan huzodszkodsz.
4) Lefeszitette az ajtot. Nagy fenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!