Manó1235 kérdése:
Futás fűzővel működik?
Figyelt kérdés
Ez tényleg hatásos? Sehol sem találok róla infót és eléggé érdekesen hangzik. Az egyik ismerősömnek állítólag bevált mióta fűzővel fut jelentősen fogyott a hasából. Valakinek valami tapasztalat? Vagy ne is dőljek be neki? 21/L2015. febr. 19. 21:28
1/5 anonim válasza:
Azt hittem a folpacknál nem jöhet rosszabb....
És mégis.
2/5 A kérdező kommentje:
én is azért kérdeztem rá inkább mert eléggé h*lyeségnek hangzik :D
2015. febr. 19. 21:32
3/5 anonim válasza:
ha sportolsz és kalória minuszban vagy, akkor fogyni fogsz... akár sportmelltartó, akár fûzõ, vagy szkafander van rajtad... de még akár akkor is, ha egy bazi nagy feka dildót szorítasz futás közben a fenekedbe... basszus tényleg, legyen màr ez az új divat.
4/5 anonim válasza:
Hülyeség. A #3-nak van igaza: akkor fogy az ember, ha kalóriamínuszban van. Az már tökmindegy, mi van rajta, nem a ruhától fogy az ember, attól maximum csak izzad. Az izzadság meg nem zsírból van.
5/5 anonim válasza:
Fűzőben ne igazán fuss. A futáshoz mély lélegzet kell. és azt fűzőben nehezeh fogsz venni. Viszont egyéb esetekre jó lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!