Hogyan lehet balett nélkül hasonló alakom, mint a balerináké?
Figyelt kérdés
Felnőtt vagyok és szívesen járnék balettre, de ezt most nem tehetem meg. 173 cm-hez 55 kg vagyok, ebből még kb. 3 kilót szeretnék leadni, hogy utána izmot építsek. Futni nem vagyok hajlandó, mert utálom, így nem tartanék ki mellette. Ugrálókötelezni viszont nagyon szeretek. Arra gondoltam heti 3 kötél, plusz 3 nap erősítő gyakorlatok, 1 nap szabad. Ha ez számít, homokóra alkatom van. Szeretném a légies nőiességet ötvözni az izommal, erővel. Ti mit javasoltok? A táplálkozásom elég jónak mondható, CH-t keveset viszek be, azt is reggel, túlnyomóan fehérjét fogyasztok, bár ez a böjt miatt nem tudom mennyire lesz tartható. Emellett zöldség, gyümölcs, tejtermékek vannak jelen nagy mennyiségben. Kenyeret, süteményt, tésztát nem eszem. Ki tud ellátni tanáccsal?2015. febr. 18. 13:10
1/6 anonim válasza:
Először leszalkasitasz aztan felszedsz nemi izmot. Egyszerre nem megy.
Ajanlom a builder. hu női cikkeit.
2/6 anonim válasza:
a balerinák azért néznek ki úgy, ahogy, mert gyerekkoruktól kezdve baromi sok és pokolian nehéz mozgást végeznek, és az évek során ehhez adaptálódik a testük. Szerinted 3 ugrálókötelezés, meg 3 pinalegyezés a teremben egyenértékű lesz a balerinák sokéves munkájával?
Hát, nagyon nem.
3/6 A kérdező kommentje:
Első, köszönöm! Második úgy tűnik nagyon sok benned a frusztráció, edz többet, vagy mást, hátha jobb lesz. Nem véletlen írtam, hogy "hasonló". Szöveget értelmezni hányadik osztályban tanulnak? Ezalatt azt értem, hogy szálkás, izmos, de nem builder izmos, hanem nőiesen.
2015. febr. 18. 13:53
4/6 anonim válasza:
Meg a nőiesen izmos is sok időbe fog telni. Túl izmos sose leszel
5/6 A kérdező kommentje:
Azt szeretném is elkerülni. :) Az idő nem érdekes, alapvetően nincs bajom az alakommal, csak lehetne szebb is és ha már lehetne, miért ne legyen. :)
2015. febr. 18. 14:22
6/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy az otthoni kötél+erősítés nem fogja ugyanazt tenni a testeddel.
A beletthez elég spéci, "hosszú" izomzat kell (ez adja a sajátosan légies megjelenést), vagyis az étrend és a technikai edzés mellé (ami szintén alakítja a tested) spéci erősítő és nyújtó órák is kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!