Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sport, amit még 15 évesen nem...

Sport, amit még 15 évesen nem késő elkezdeni? (Debrecen)

Figyelt kérdés
Mik azok a sportok amelyeket ilyen korban nem késő elkezdeni ha versenyeken is szeretnék eredményes lenni? Nyilván nem olimpiákon:D Mindenféle érdekel (kivéve a táncok), nyitott vagyok, lehet egyéni vagy csapatsport is, ha esetleg konkrét debreceni csapatot egyesületet is ismertek akik évközben is szívesen fogadnának, azt külön megköszönném!:)

2015. febr. 6. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
minden sport ilyen... de még 30 évesen sem késő elkezdeni semmit, csak ti kiskamaszok csináltok mindenből ekkora problémát.
2015. febr. 6. 20:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Floorball - bár ennek nem igazán van jövője itthon...

Kézilabda - na ezzel már később is kezdhetsz valamit, ha nagyon bejön!

Vízilabda - akik komolyabban nyomják, ők már kb. 8-10 éves koruk óta nyomják, de lehet, hogy fel tudsz zárkózni, ha jó úszó vagy és jó az edző is...

Squash - edzővel nagyon hamar el lehet jutni a profi szintre, onnantól már csak a játékos személyisége, ami versenyen számít: mennyire türelmes, mennyire tart ki fejben...

Én anno floorballoztam, akkor Debrecen első volt a ffi csapatok között... Ha most választhatnék, inkább a kézilabdát vagy a squash-t választanám, mert hiába szerettem a floorball-t, ahogy felnőtté váltak a csapattársaim már nem vették komolyan az edzéseket és a meccseket sem, így lehúzhatta magát a csapatunk a wc-n... A kézilabda népszerűbb, több csapat van, több a lehetőség... Squash-ban pedig csak rajtad múlnak a dolgok.

2015. febr. 6. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!