Elérhetek olyan gyorsaságot es pontosságot mint a zöld íjász?
A jelenlegi gyorsaságom:28 mp alatt 13 nyíl
A pontosságot nem tudom leirni de ha nem gyorsaság a lenyeg akkor 10/7-8.Es azt a szintet szerintetek hány hónap alatt erhetem el?
Esetleg ha szuper sportolònak születtél😄
Viccen kivül.Hàt ha nagyon sokat gyakorolsz és hiszel.magadban akkor esetleg lehetsz olyan mint a "zöldìjàsz" ehez évek kellenek nem hònapok.
Remélem tudtam segìteni.
a pali csak 10 évig gyakorolt
am a videó arrókl szólt, h a pali rájött, h régen teljesen másképp lőttek az íjjal, így gyorsíthatsz a sebességen, a pontosságon csak gyakorlással
Az a ficko konkretan 45-50fontos ijat huz ki (valahol emliti), a keztartasa meg pont a ketkezes dinamikus feszites alapjan van...
Ettol fuggetlenul, megneznem a 28mp alatt 13 nyilat, mert pontossag ide vagy oda, az elegge elmezonyos ertek.
A pontossagon segithet, ha elegge konnyu ijat hasznalsz, igy nem kell erolkodnod.
A pontossagod pontosan milyen tavolsagra is vonatokozik?
Amugy, a pontossag-gyorsasagodat leginkabb pont ugy fejlesztheted, mint az a pasi, hogy alternativ utakat keresel, mert a tradicionalis ijkezeles sebessege limitalt. Karsai peldaul tradicionalis modon ijaszkodik, eros ijjal, es szerintem o sem teljesit 28/13-as lovesgyorsasagot. Szoval, valami santit a kerdesben. Persze, ha az cslzas nelkuli ratesz-kihuz-lo-valami lesz mod, akkor talan lehet...
Egyetlen egy dolog van, amit nem ertek ezzel a gyors loves modszerrel.
Hogy oldod meg, hogy rendesen helyezd fel a vesszot az idegre? Tehat, hogy ne alljon befele a toll? Ez a egyetlen, amit nem talaltam sehova leirva, pedig erdekelne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!