Milyen sportot ajánlotok egy 12 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Egy picit duci vagyok, kiskoromban, 3-tól 5 éves koromig moderntáncoltam, 6 éves koromtól 10 éves koromig kosaraztam, és idén hagytam abba az úszást, amit 10 évesen kezdtem. A táncot nem tudom miért hagytam abba, a kosarazást a csapat felbomlása miatt, az úszást pedig 'meguntam'. Most heti 5x tesizek és 1,5 órát focizok, de mivel elég hiperaktív vagyok, kell nekem még több mozgás. Érdekel a tánc, főleg a hip-hop és a balett, a box valamint a futás. A baj csak az, hogy tánc csak akrobatikus rocky van a városomban, a futásra pedig sajnos csak nehezen tudom rászánni magamat. Mit sportoljak?2015. febr. 1. 14:54
2/5 A kérdező kommentje:
A harcmuveszetek/kuzdosportok a box kivetelevel nem igazan erdekelnek.
2015. febr. 1. 15:02
3/5 anonim válasza:
nem tudom hogy te szereted de en siklorepulest ajanlom meg a teniszt 14/l en ezeket csinalom...ja meg a lovaglast ha nem felsz a nagytermetu allatoktol :)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) A lovaglas is nagyon tetszik, imadom az allatokat, sot, mikor befejeztem a kosarat, szamomra szobajott a lovaglas, nagyon szeretnem csinalni, de az a baj, hogy nem valami olcso mulatsag, es az anyukamek nem is engedik.:/ viszont szerintem parszor meg fel fogom otthon hozni a lovaglas temat;)
2015. febr. 1. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!