Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt a csúnya...

Hogyan tudnám ezt a csúnya pocakot eltűntetni?

Figyelt kérdés

Üzenetben tudok csak képet küldeni.

25L

2015. jan. 27. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mekkora a hasad az eljárás ugyanaz. Nekem átadták a helyet a buszon, mert azt hitték terhes vagyok. Diétáztam (sárga kapszula c. könyv alapján és edzek. Fél év alatt rengeteget alakultam, úgyhogy hajrá :D
2015. jan. 27. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Már rengeteg mindent kipròbáltam.mindenem fogyott de a hasam nem. :(
2015. jan. 27. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyrészről van egy sorrended. Az, ahogy meghíztál. Tehát pl. először comb, aztán fenék, aztán has, majd hát, kar és végül mellek. Természetesen nem azt jelenti, hogy először lesz egy nagyon vastag combod és pici marad a melled, ennél ez a folyamat kicsit kiegyensúlyozottabb. Olyasféle, mint mikor a kamaszok nőnek. Egyszer itt nyúlnak, máskor ott nőnek, de a végén mégis lesz valami formájuk. Mikor fogysz akkor a sorrend fordított. És ilyenkor jön az igazi gond. Ugyanis a szervezeted az utolsó 5 (átlag szám, nálam az utolsó 4) kg-hoz iszonyú erővel ragaszkodik. Nálad ez a has. Nálam is az volt. Ráadásul én babát szerettem volna, így még azt is mondhatom, hogy amolyan álterhes lettem. Nem igazán, mert a hormonokkal minden rendben volt, de kívülre "gyártottam" magamnak egy pocakot mind a plusz súly mind egy rossz testtartás segítségével (ágyéki görbület fokozásával, amolyan állandó pucsítás szerű, hanyag tartás).

Szóval hiába fogyiztál tisztességesen, főleg mivel nő vagy és a szervezeted nem csak egy, de két ember eltartására kell, hogy készen álljon ezért az említett utolsó pár kilót nehéz leadni, ezért még az addiginál is szorosabb diéta kell hozzá.

Elkezdtem edzeni és a testépítők által használt étrendet követem. Szeptembertől átlag heti 1 kg-ot fogytam és az edzések következtében alakul a hasam is. (erősebb hát és hasizmok jobban tartják a testemet) Próbáld ki. Vagy az eddigi diétádon változtass. Csak vigyázz, hogy ne az izmaidat fogyaszd le.

2015. jan. 27. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a valaszt! de ez a pocak regota itt van :( elöbb fogyott nullara a mellem mint a hasam ... mar nagyon sok mindent kiprobaltam.lehet h szemelyi edzöhöz fogok fordulni ...
2015. jan. 28. 00:30
 5/6 A kérdező kommentje:
mondjuk 187 cm vagyok es azt vettem eszre h az ilyen magas lanyok mindig erösebbek hasban,derekban... vagy csak ez mar az en maniam? :D
2015. jan. 28. 00:33
 6/6 kovpet ***** válasza:

Hiába mész edzőhöz, gyakorlatokkal nem tudsz hatással lenni a zsírra, csak az izomra.

Ha fogysz, mindenhonnan fogysz. Ha peches vagy, akkor pont onnan utoljára, ahonnan elsőnek szeretnél. :) De ezt nem tudod befolyásolni, maximum plasztikai műtéttel (zsírleszívással).

2015. jan. 28. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!