It's me 85 kérdése:
Szolnokiak, tudtok ajánlani egy lelkiismeretes, jófej személyi edzőt?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, az elmúlt évben sokat fogytam (javarészt sajnos koplalással), de még mindig rengeteg felesleg van rajtam. Viszont szeretném szakember segítségét kérni a további fogyásban, és jó lenne egy kis állóképességet, meg persze izmot felszedni.
Viszont nem bánnám, ha nem egy kőbunkóhoz kerülnék (ahogy magamat ismerem, egyedül tuti ilyet választanék), mert önbizalmam eddig se volt, valamint az én testalkatommal személyi edzőhöz fordulni még egy átfogó, alapos nőgyógyászati vizsgálatnál is kellemetlenebb :)
Minden segítség, jótanács jól jönne a témában!
Köszi!
2015. jan. 27. 12:28
1/5 anonim válasza:
Csak szolnoki edző jöhet szóba? :)
2/5 A kérdező kommentje:
Végülis nem feltétlenül :) Esetleg van jó tipped máshol?
2015. jan. 28. 09:36
4/5 A kérdező kommentje:
Nahát, Cegléd is szuper lenne, ne tartsd magadban az infót :)
2015. jan. 29. 05:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!