Szerintetek is "felesleges" sport a lovaglás?
Figyelt kérdés
Minden ismerősöm ezt mondja.De én még mindig szeretem a lovakat és szeretek is lovagolni.Országos versenyeken Juniorba indultam és egyszer 1. lettem egyszer meg 12.(9 éves vagyok.)2010. febr. 8. 18:02
11/15 anonim válasza:
sport minden mennyiségben és nem felesleges!!!!!!! tökéletes kikapcsolódás(L)
12/15 anonim válasza:
Ne érdekeljen mit mondanak a többiek!Ha neked tetszik akkor folytasd!Egyáltalán nem felesleges!
13/15 anonim válasza:
szerintem egyenltalán nem felesleges, javítja a tartást, a közérzetet..beteg gyerekeket is ezért szokták terápiás célból lovagolni vinni :)
14/15 Shaki98 válasza:
A lovaglás nem felesleges..Boldog vagyok ha lovak közelében lehetek :D
15/15 anonim válasza:
Ha rendesen csinálod minden izmodat átmozgatja. Az már más kérdés, hogy egyesek csak úgy elvannak a ló hátán... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!