Lehet valaki ennyire hajlékony, vagy szed valamit?
https://www.youtube.com/watch?v=sfH7-9zwtFk
lehet hogy genetika? vagy mennyit nyújthatott hogy ilyen hajlékony? :OOO
valószínűleg az ilyenek gyerekkoruk óta folyton gyakorolják ezeket, ezért aztán mindig nyújtanak... valamilyen szinten valószínűleg genetika is...
az első emlékképeim között van egy, amiben az egyik kezemben van egy csörgő, a másikban pedig a lábfejem, amit éppen szopogatok... ma meg a cipőmet is csak nehézségek árán tudom bekötni.
Genetika is..+sok sok gyakorlas,gyerekkora ota valoszinuleg. En ritmikus gimnasztikaztam 8 evig,es bar szerencsere alapbol hajlekony vagyok az rengeteget rengeteget radobott...neha konnyeztem edzesen mikor nyujtottunk,padra kell feltenni az egyik lapunkat es ugy spargazni pl,ugy hogy a kezunk az egbe emelve.(remelem ertheto:D) nem egy lanynak fajt mar komolyan,de nem tehettuk le a kezunket. Fajdalmas,kuzdelmes,gyotrelmes,de rendszeresen csinalva nagyon hatekony..:)
Egyebkent a produkcio a videoban lenyugozo volt,a hideg razott tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!