Tudtok egy jó edzésrendet nekem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, teljesen átlagos felépítésű, de szeretnék kicsit erősödni, és gondoltam hátha van itt valaki, aki esetleg tudna ebbe nekem segíteni. 171 centi vagyok illetve 68 kiló.2015. jan. 21. 21:12
1/1 anonim válasza:
Sokat nem tudtunk meg rólad.. De alap, hogy készítsd fel magad, lehetőleg futással. Ezzel nő az állóképességed és az önbizalmad. Ezután jöhet a standard: Felülés, fekvőtámasz, bicepsz, tricepsz. Edzéstervet csak akkor lehet adni, ha tudjuk mire vagy képes. Mondhatnám, hogy 100 fekvő, de ha 10-et nem tudsz megcsinálni...Teszteld le magad, aztán visszatérünk a témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!