Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nyíregyházán hol tudok 6 éves...

Nyíregyházán hol tudok 6 éves lányomnak balettcipőt venni?

Figyelt kérdés
Hétfőn indul a balettoktatás, így eléggé sürgős.
2015. jan. 21. 10:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem Nyiregyhazan lakom, igy nem tudom, milyen lehetosegeid vannak, de ha van a kozeledben Dechatlon, ott van egesz kicsi meretben is elfogadhato aron. Ha nincsen, akkor ha van esetleg valamilyen tancbolt vagy ilyesmi, csak ott eleg dragak szoktak lenni es tobbnyire nagy meretben de sosem lehet tudni. Es vegul van meg 1 tippem, ami nalunk nagyon bevalt, bar kulfoldon elek, egy varrodaban keszitenek balettcipoket es balettruhakat is kimondottan olcson, ugyhogy mi mindig onnan veszunk mindent, de ehhez sajnos ismerni kell a varrodakat. Illetve egy utolso utani otlet: turkalo. En meg regebben talaltam egyetlen darabot egy turiban es a merete egeszen kicsike volt, de ezt is ki kell fogni.

Remelem azert valamit segithettem, akkor is ha konkret infokkal nem halmoztalak el (csak a Dechatlon)

2015. jan. 25. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!