Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jár vagy járt itt valaki...

Jár vagy járt itt valaki közületek kiskorában rsg, ritmikus tornára?

Figyelt kérdés

Elég fura a kérdésem, a véleményetekre lennék kíváncsi. Van egy 5 és fél éves lányom, nagyon hajlékony testalkatú. Pár hónapja jár ritmikus tornára, az elején nagyon élvezte az órákat, de mostanában sírva fakad amikor mondom neki hogy megyünk. Pedig imád tornázni otthon, minden este tornázik és azokat a gyakorlatokat ismétli, amiket ott tanul. Hiába kérdezem tőle mi a baja, nem tudom kiszedni belőle az igazságot. Mindig kitalál valami hülye indokot, pl. hogy ő béna, meg neki nem megy. (mivel vannak ott nagyobbak is, akik már versenyeznek is, és hozzájuk hasonlítsa magát, hiába mondom neki, hogy ő nemrég kezdte) Meg mondott olyat is, hogy kiabál az edző, meg hogy menjünk másik tornára, ne oda. Az edzője pedig nagyon kedves, aranyos, de mivel nem tudok belelátni az órákba, így nem tudom milyen valójában.

Különben a lányom nagyon ügyes, de tényleg, elfogultság nélkül mondom, ezért nem szeretném ha abbahagyná.

Csak nem tudom összerakni a képet, hogy mi zavarhatja, ezért szeretném ha megosztanátok a tapasztalataitokat, hogy hogy bánnak az ilyen kicsi gyerekekkel? Nagyon erőltetik a tornát? A lányom azt is szokta mondani hogy elfárad, de mondom neki, ilyenkor nyugodtan pihenjen. Nem tudom mennyire engedik azt hogy pihenjen közben.

És szoktak velük csúnyán beszélni, úgy értem kiabálva?

2015. jan. 19. 16:23
 1/5 anonim válasza:

szia! én kiskoromban ugyanilyen voltam. először rsg-ztem, utána pedig balettoztam. kihisztiztem édesanyámnál, hogy abba hagyhassam. sokszor éreztem azt, hogy nagyon megbántam, ugyanakkor azzal nyugtattam magam, hogy a legtöbb lánynak, akit rsg-ről vagy balettről ismertem nagyon szétmentek az izületeik. nyilván ők versenyszinten csinálták, napi több órában, nem heti kétszer.

nem tudom mennyire tudtam segíteni, mérlegelni kell. lehet, ha akkor erőlteti édesanyám, örökre megutálom a mozgást. én akkor 2 évente váltogattam a mozgásformákat, mindig azt csinálhattam, amit szerettem, bár profi sportoló sosem lett belőlem. szerintem kérdezd meg tőle, hátha mást szívesebben csinálni. én egy ideje a jógában találtam meg önmagam:)20L

2015. jan. 19. 21:58
 2/5 anonim válasza:
*csinálna
2015. jan. 19. 21:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

O is járt majdnem két evet balettra, de azt megunta, mert az unalmas volt. Gondoltam az rg nem annyira unalmas. Mondjuk ha mar ott van az órán nem sír es elmulik a rossz kedve. En nem szeretnem ha profi szinten üzne, csak hogy járjon valamire, sportoljon rendszeresen.

2015. jan. 22. 21:24
 4/5 anonim válasza:
és nem mond esetleg mást, hogy mást szívesebben csinálna?
2015. jan. 23. 16:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, de nem.
2015. jan. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!