Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha veszek egy airsoft fegyvert...

Levi55 kérdése:

Ha veszek egy airsoft fegyvert akkor azt hogyan vigyem haza?

Figyelt kérdés
Hallotam olyat hogy bekell vinni a rendőrségre vagy hova és kell engedély. Olyat is hallotam hogy elkett tenni valami tartóba.

2015. jan. 11. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

Megfogod a boltban a kis kezeddel, hazatipegsz, otthon meg elengeded. Ennyi. Fog menni?

Senkit nem érdekel a kis játékpisztolyod, amivel katonásdit játszol majd a pattanásos forever alone haverokkal.

2015. jan. 11. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Az első hülyeségeket fecseng... lőfegyvernek látszó tárgyal tilos az utcán mászkálni, és súlyos szabálysértésnek minősül, csak megfelelő tokban szabad hordozni, amiből nem látszik ki.
2015. jan. 11. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
19%

Mi az a "fecseng", te majom?

Nagyon okosat mondtál. Nyilván a dobozában vigye haza a hülyegyerek a játékpisztolyt, ne játsszon az utcán katona bácsit.

Véletlenül azt hittem, hogy ennyi esze alapból van mindenkinek, de tévedtem.

2015. jan. 11. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
szépen akartam megfogalmazni, hogy pofáz a paraszt: fecseng...
2015. jan. 11. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Tudod, ő az aki 40.000-ért összegányolt egy "sznájpert" és sírt hogy mindig kilőtték, most meg meg van sértve. :D

Az ilyen alja pór népre nem is kell figyelni.

On: A szállítása közterületen megengedett amennyiben a replika el van csomagolva, ürítve van, a lövedékek és a replika külön csomagolva. Magyarul hónod alá csapod a dobozt és hazabattyogsz vele. Azért kérjél még egy + csomagolást hogy ne látszódjon mi van a dobozban.

2015. jan. 12. 06:26
 6/7 anonim válasza:
csak gratulálni tudok az első hozzászólónak.... (ekkora suttyót..) de hogy válaszoljak a kérdésre: bármiben, amiből nem látszik ki. (és pl az AK-t dobozában beraktam egy zsákba, és úgy bkv-ztam végig a fél várost)
2015. jan. 12. 20:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 13. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!