Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Belső Erős Kung-Fu Stílus...

Belső Erős Kung-Fu Stílus érdekelne, olyan ami megállja a helyét a küldő stílusok ellen is?

Figyelt kérdés

Elsősorban a belső erőt akarom tökélyre fejleszteni (ennek megvan a maga "fura" oka), azonban oylan stílust szeretnék ami erre a legjobb és ami megállja a helyét a külső erős stílusok ellen is. Tehát amit harcra is lehet használni. Elsőként nem a bunyóért tanulnám, nálam az a legutolsó szempont.

Tud valaki valamit, örülnék ha olyanok szólnának hozzá, akik benne vannak a belső stílusokban. Nem pedig olyanok akik a boxot istenítik meg akiknek a gyilkolás meg a másik agyonverése a "jó".

#kung-fu #belső kung-fu
2015. jan. 10. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Tehát álmodozóknak és kungfu filmek rajongóinak a válaszát várod.Akkor sajnos én nem tudok segíteni,mert szinte mindent utálok ami kínai,leginkább a kultúrájukat.
2015. jan. 10. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:

A kínai kultúra irreleváns, nem kell szeretni. Ami lényeges az, hogy mire képes az emberi test megfelelő gyakorlatok mellett.

És ebben jók az igazi belső stílusú kungfuk.

Kérdező, Budapesten nézz utána Wlacsil Zoltán wudang kungfu edzésének. Youtube, videók qigongról, testpáncélról (nyak - evőlálca stb, intim súlyzó stb.)

2015. jan. 10. 22:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igazán kielégítő volt és nagyon hasznos számomra és szerintem más számára is, hogy megtudtam, vagy hogy megtudtuk, hogy nem szereted a keleti kultúrát. Én meg a cigány-divat-harcot (box) nem szeretem. :) Mint mondtam nem a harc az, ami elsőként érdekel.
2015. jan. 10. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:
A Wudang-ot ismerem, arról fogok majd érdeklődni. :)
2015. jan. 10. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
tápi te vagy az?
2015. jan. 10. 23:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Tápi nem kérdezne ilyet.
2015. jan. 11. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!