Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lövészetet...

Hogyan tudnék lövészetet kipróbálni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok és a 18. szülinapomra valami olyasmit terveznék magamnak, hogy elmennék kipróbálni kis vagy nagy kaliberű fegyvert. Hallottam hogy a TOZ-8 kispuskával gyakorlatilag mindenki lőhet nem? Nem vagyok nagyon otthon a témában ezért kérdezem azt, hogy hogyan is működik ez az egész? Bemegyek egy lőtérre és egy bizonyos összegért kipróbálhatok fegyvereket vagy valamilyen klubnak tagja kell legyek? Előre is köszönöm a válaszokat! (airsoft-paintball nem igazán izgat, párszor voltam már:)
2015. jan. 3. 04:00
 1/2 anonim ***** válasza:
bónuszbrigádon lehet venni lőtérre kuponokat
2015. jan. 3. 04:07
 2/2 kovpet ***** válasza:

Nem kell 18-nak lenned, a lőtérvezető eldönti, hogy rád bízhat-e fegyvert. Persze figyel is rád majd.

Felhívsz egy lőtért és egyeztetsz. Lemész, lősz. Örülsz :)

Az anyagiakra kérdezz rá, a lövészet sajnos nagyon nem olcsó sportág. 10-20 ezerre számíts kb, de akkor még nem lövöldöztél el egy délutánt, csak mondjuk fél órát-órát. A lőszer ára a legnagyobb tényező, ha percenként egyet lősz, akkor persze olcsó, csak ugye a fun factor nem túl nagy :)

Kiskaliberrel olcsóbb, persze. De akkor még kisebb a fun factor :)

2015. jan. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!