Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportágban vehetem...

Milyen sportágban vehetem hasznát a túlzott agressziómnak?

Figyelt kérdés

Nagyon agresszív vagyok és már ott tartok, h nem igazán tudom kezelni. A pszichológusom azt javasolta, h kezdjek vmilyen új sportágba. Régebben kosaraztam, fociztam, de sokszor kiállítottak.. Mostanában futok és edzőterembe is járok, de nem segít. Az edzések után csak még több az energiám mint előtte. Van olyan sport, ahol hasznát vehetném az agressziómnak úgy, h nem okozok másnak "kárt"?

köszönöm

21/L

2014. dec. 29. 19:25
 1/3 A kérdező kommentje:
jaj most jutott eszembe, h próbáltam a jógát meg ilyeneket (nem tudom mennyire fér bele a sport kategóriába :D ) de az csak még jobban felingerelt
2014. dec. 29. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Ketrec...
2014. dec. 29. 19:51
 3/3 aikiboxer ***** válasza:
Szerintem a labdajátékok (ping-pong, squash, tenisz, tollas) ahol a legjobban kiélheted az agresszivitásodat anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznál. Az asztaliteniszen én mondjuk nagyon fel tudom idegesíteni magam, de a squash, tollas valami állat jó levezetés. :)
2014. dec. 30. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!