A Meztelen harcos típusú edzés mennyire formál?
Figyelt kérdés
Ha valaki tartósan csinálja az ilyen erőfejlesztő edzésformát, annak idővel lesz szemmel látható nyoma is rendes étkezés mellett?2014. dec. 27. 22:11
2/6 anonim válasza:
Igen lesz, de ezzel az a baj hogy nagyon kemény edzésekkel kezd,lehet nem bírnád rendesen megcsinálni azokat, én először javaslom a fegyencedzést az is látványos változást hoz, persze idővel.
3/6 anonim válasza:
Először végezd el a fegyencet, aztán jöhet a meztelen harcos.
4/6 anonim válasza:
De ki az a h.lye, aki szemmel láthatóan alakot akar formálni, és fegyencedzést csinál?
Én is azt csinálom majdnem másfél éve, az erőt nagyon hozza, imádom, alakra is izmos leszel, viszont ha elsődlegesen a külső számítana, akkor biztos konditerembe mennék.
6/6 anonim válasza:
Azaz bocsánat, mindeni jót írt természetesen, csak ő mondta ki, amit én is ki akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!