A duci embereket nagyon megnézik az edzőteremben?
Szia :) ne félj, nem néznek. Én úgy vettem észre, h mindenki magával van elfoglalva, szóval épp arra figyel, h helyesen csinálja a gyakorlatokat. Segítőkész emberkék vannak ott, akik elmondják h mi mire jó ha szépen megkéred őket, de én gúnyolódással/lenézéssel nem találkoztam. Nekem inkább tanácsokat adtak meg felvilágosítottak, h mit egyek mit ne, mit mozogjak, mennyit stb na és a legfontosabb, h motiváltak! A "segítségükkel" 20 kg-t fogytam :)
21/N
Nekem is az a tapasztalatom, hogy nincs negatív megkülönböztetés. Sőt én magam mindig valahogy örülök neki, ha egy duci embert látok a teremben, mivel elkezdett valamit, változtatni akar, és ez jó.
Amikor elkezdtem járni, én is duci voltam, de senki nem volt bunkó vagy lenéző.
Aki mégis olyan, az amúgy is tuskó önimádó, az olyannal ne törődj. A nagy többség normális és segítőkész.
Hajrá , sok siker, nem fogod megbánni ! :)
mi a f4szért képzeli az összes dagadék, hogy azért járok konditerembe, hogy dagadt nőket bámuljak?
nem b+, edzeni járok, tudom hihetetlen, de igaz. És nem érdekel senki, akár dagadt, akár vékony. A dolgom érdekel. Elvégzem, letusolok, aztán hazamegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!