Ha a "jól ápolt egyáltalán nem büdös kedves úriembert, aki nap és szolárium nélkül lebarnult" szeretném lefegyverezni, mikor a bökőjével nekem támad, akkor krav magát vagy systemát javasoltok?
Systemát, + boxot (a sparring rutin miatt)
Azért systemát, mert lágy stílus. Gyorsak és életszerűek a mozdulatai, valamint meglepőek. A kravmaga.. is jó a maga nemében, de mindenki ismeri a kravmagás mozdulatokat. Egyszerűen semmi meglepetés ereje nincsen.
Systemásoknál pedig fegyverrel is gyakorolhatsz jókat, ha Sinkovicshoz mész, biztos hogy jó kezekben leszel. Nagyon sok mindent lehet ott tanulni, beleértve a stabil alapokat is.
Én edzettem már velük, követem egy ideje az edzéseiket, teljesen korrektek.
Aztán persze van akinek a kravmaga is bejön, mint írtam a maga módján az is lehet jó, érdemes kiegészíteni sparringos küzdősporttal (mindkettőt ki lehet egészíteni).
Köszi.
Ez a Sinkovics pontosan kicsoda? Van valami link, hogy hol tart edzést? Vagy bármi egyéb?
Hirtelen azt hittem, ha systemázni szeretnél akkor már utána néztél az itthoni systema edzőknek.
Biztos hogy google kidobja ha rákeresel ám. Nem tudom fejből a honlapjuk címét, de 3 másodperces keresés lenne nekem is :D
Találtam is jó párat, csak nem tudom te melyikre gondoltál.
A google még a fórum hozzászólásokat is kihozza, meg a 800. facebook kommentet is.
Nem tudom melyik a valós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!