Mi a véleményetek a tippmix tippadó oldalakról?
Azt nem értem, h minek csinálják, hiszen nem elég az a pénz, amit nyernek?
Múltkor vagy jó két hónapja olyan cirkusz volt az egyik oldalon, h nem is igaz, ezerrel anyázták egymást.
Én egy darabig sms-ben kértem tippeket, nem is voltak rosszak, de csak akkor fut a szekér, ha mindent megrak az ember, minden nap.
Akkor hosszútávon lehet nyerni.
Most gondoltam előfizetek egy másikra, elég átláthatóan vannak feltüntetve az eddigi sikereik, az alapján elég meggyőzőek.
Egy ideig vezesd eme oldalak statisztikáit! Rá fogsz jönni, hogy miért erőltetik az emeltdíjas SMS-eket. A legtöbbjük nettó bukó.
Igen, persze, a sikereiket mindig kiteszik, de azt, amikor a tippjeik háromnegyede elúszik, azt már nem.
Nem túlzok, láttam olyan oldalt, akiknek a tippek mindössze negyede jött be. Olyat még nem láttam, ahol huzamosabb ideig nettó nyereséget tudtak volna felmutatni.
Ha rám hallgatsz, az sms-tippeket elfelejted. Vegyél rendszeresen sportújságokat, nézz sok meccset, nézz statisztikákat, azzal többre mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!