Tudtok ajánlani jó edzőtermeket Pesten,7.5. kerület környékén?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék,ami nem túl drága, vagy nem kell havi bérletet venni,hanem akkor megyek amikor akarok,és esetleg mindig csak aznapra kell fizetni. létezik ilyen egyáltalán?2014. okt. 20. 16:49
1/3 anonim válasza:
Zimányi Gábor. Multifit Fitness stúdió a Bazilikánál. Én ide járok, engem nem edz, de szoktam látni ahogy edz fiúkat lányokat, eléggé motiváló, még így kívülről is nézve :) Egy 45-50 körüli alacsony izmos krapek :) Jó arcnak tűnik.
2/3 anonim válasza:
Bocs, félreolvastam, "edzőt" olvastam csak :D De a multifit stúdió ettől függetlenül jó :D
3/3 A kérdező kommentje:
Nem baj,köszi azért :) Esetleg árakat tudsz írni? Csak kb-ra. De nem csak ilyen csoportos edzés van,nem?
2014. okt. 20. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!