A zumba vagy az aerobic eredményesebb heti 1×?
Figyelt kérdés
Saját élmények....?:)2014. okt. 14. 22:51
1/6 The answer válasza:
Élményben mindenképpen a zumba - egy jó instruktorral legalábbis. Az aerobic egysíkú, azonos ütemű, nagyon hamar rá lehet unni, mi több, idegesítővé válik. Ezzel szemben Zumbán változatos zenék és mozgásformák vannak.
Heti egy alkalom az alakodra semmit nem fog hatni. Nem azért, mert nem formálnak , és nem hatékonyak fenti mozgásformák, hanem heti egy alkalom egyszerűen édes kevés. Ha csinálsz mellette mást is, úgy bármelyik.
2/6 A kérdező kommentje:
Persze, emellett eljárnék hetente párszor futni, úsznék 10 percet heti 1×, valamint hullahoppoznék. A zumbát/aerobicot heti 1× csinálnám konditeremben...
2014. okt. 27. 10:39
3/6 The answer válasza:
Heti egyszeri 10 perc úszás? Nem tűnik soknak. :)
Hulahopozás? Nem lenne izgalmasabb inkább valami latin tánc?
4/6 anonim válasza:
a zumba jó helyen, jó instruktorral sokkal nagyobb élmény és
heti 1x szerintem az aerobic sem lenne eredményesebb
heti 3 alkalomnál szerintem az aerobic eredményesebb de én akkor se járnék arra :'D
5/6 The answer válasza:
4-esnek igaza van. Az aerobic nagyon unalmas.
6/6 A kérdező kommentje:
Tényleg unalmas az aerobic? Én netes videokat szoktam csinálni és nem tűnnek annak. 4-es úgy érted, hogy a heti 1 zumbának lehet értelme?
2014. okt. 29. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!