F1-illetve Red Bull/Ferrari rajongókhoz egy kérdés?
*hondához
szerintem jól teszi, ideje volt.
Vettel már régen is mondta, hogy az álma az hogy a Ferrarihoz szerződjön, az sem meglepő hogy ezt most teszi, hisz a mostani éve nem sikerült jól plusz Newey sem lesz már olyan szinten jelen. Egyenlőre még nem jelentette be hogy hová szerződik, ahogy Alonso sem jelentett még be semmit.
Alonso mindig azt mondta hogy a karrierje végéig a Ferrarinál marad, de sok minden megváltozott egy év alatt a csapatnál, lemondott a csapatfőnök majd az elnök plusz még a Santander bank elnöke is ami Alonso legnagyobb támogatója. Ezek az emberek már nem biztos hogy félistenként kezelik Alonsot. Furcsa lenne más csapatnál versenyezni, nagyon a Ferrarihoz nőtt.
Ha Vettel a Ferrarihoz szerződik kíváncsi leszek a rajongók reagálására, hisz az Alonsósok utálják Vettelt, majd így is kifütyülik ?
Nana! Egyelőre csak annyi hivatalos, hogy Vettel elhagyja a Red Bullt. Az sem biztos hogy idejön, se az, hogy Alonso távozik.
De ha az általad vázolt, valószínűnek látszó forgatókönyv valósul meg, nagyon csalódott leszek. Ferraris vagyok a nyolcvanas évek vége óta, az utóbbi években nagyon megkedveltem Alonsót, egyedül neki köszönhetjük, hogy az utóbbi éveket nem teljes szürkeségben töltöttük. A másik, hogy Vettellel bár nincsenek személyes problémáim, nem tartom túl nagyra, és lenne két középszerű pilótánk (Kimi már messze nem az, aki 8-9 éve volt, ellentétben Alonsóval).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!