Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan izmosodhatnék meg...

Hogyan izmosodhatnék meg nyárig házilag?

Figyelt kérdés

még csak 15 vagyok, nyáron töltöm a 16ot..

szeretnék nyárra izmos lenni.. gondoltam hogy elmegyek konditerembe, de március, áprilisig biztos nem tudok menni..

arra gondoltam addig, itthon csinálnák naponta valamit, de nem tudom mit, és mi segít ebben a legjobban..

tudom hogy van 1 olyan oldal, amin "alap edzéstervek" vannak, de hírtelen nem tudom mi az, és 1x olvastam, akkor nem is értettem..

nagyon gyenge vagyok, szóval kevés is elég..

szabályos fekvőtámasztból kb 10-12t tudok megcsinálni mielőtt kidőlök, felülésből 30at..

mást nem nagyon tudok mondani.. de segítsetek légyszi :)

2010. jan. 21. 18:14
 1/10 anonim válasza:
Vegyél sulyzokat.Hàt a fekvotàmasz és a felulés ez semmi,10szeresét kell megcsinàlnod!Mindennap tobbet es tobbet csinàljàl,mert ennyitol nem leszel izmos!
2010. jan. 21. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Nemcsak fekvőtámaszból meg felüléstől leszel kemény, ha mondjuk leírtad volna hogy 35kilót nem bírok ki kétkezes rúddal akkor már igazán mondhatnák hogy nem vagy jó kondiban vegyél 25kg súlyzószettet még talán adnak a metroban 12ért, én is azt használtam aztán 35lett
2010. jan. 21. 18:58
 3/10 anonim válasza:
Állits össze magadnak egy edzés tervet.
2010. jan. 21. 19:19
 4/10 anonim válasza:

[link]

[link]

ezt csináld végig és az már látszani fog

2010. jan. 21. 19:45
 5/10 A kérdező kommentje:

az az igazság, hogy ami rendelkezésre áll, 1 francia rúd, és vannak hozzú súlyok is, de szerintem max 15 kiló. egy pár kb 2 vagy 5 kilós súlyzó, és 1 step pad..

ezekkel mit tudnék kezdeni? most emelgetni énis tudom, de mégis hogy?

-------

egyébként.. nem csak erőben, de kinézetben is szeretnék változni, szóval ez a 200 felülés, 100 fekvős dolog.. ettől fog látszani a kar/hasizmom, ha a 6. hét után nem hagyom abba, és folytatom még sokáig?

és még 1 kiegészítő infó.. főleg has és mellre szeretnék gyúrni..

2010. jan. 21. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:

az életbe nem izmosodsz meg házilag konditermi felszerelés nélkül főleg nem nyárig.mért gondolja mindenki azt hogy gyur pár hetet max 1-2 hónapot aztán ugy fog kinézni mint rambo.amien izmokrol álmodozol ahhoz több éves kemény munka kell.

hasizomra jo a felülés de mellizomhoz fekvenyomni kell meg tárogatni.azt meg nem lehet házilag.hacsak nem véletlen pont egy konditeremben laksz:D

2010. jan. 22. 01:49
 7/10 A kérdező kommentje:

hát.. nem 1-2 hét akartam rambo lenni :)

nem akarok olyan mellizmokat, csak hogy kockás legyen, és látszon a mellizmom is.. +nem vagyok hülye :) ahoz nem 2 hónap kell, hogy kialakuljon... hát akkor köszi, majd vhogy talán sikerül odáig eljutnom...

de mondjuk, ha február elején elkezdem, június közepe-végére fog látszani valami? ha heti rendszerességel járok ..

2010. jan. 22. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:

01:49 vok

hát 4-5 honap után már látszik vmi de ahhoz nem hetente kell járni annál joval gyakrabban

2010. jan. 22. 22:40
 9/10 A kérdező kommentje:

heti 2x tudok járni.. többre nincs időm..

de egyenlőre bérletem sincs, mert nincs rá pénz..

2010. jan. 23. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:

hát igen ugy elég nehéz lesz mármint bérlet nélkül:)

néha én se tudok pontosan fizetni de megoldom mer ismerem a tulajdonost:)igy lehet pár napot késni a fizetéssel:)

2010. jan. 24. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!