Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Állítólag nagyon jól táncolok....

Állítólag nagyon jól táncolok. Hogy fejlesszem magam profivá?

Figyelt kérdés
verseny szinten akarok és híres akarok lenni. hip-hop-oztam 5 hónapot de ott nem volt jó. semmit nem tanultam. esetleg van olyan fiatalok által alakított tánccsoport ahova bevennének?
2014. szept. 13. 11:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Profi versenyzők mondtak hogy jól tancolsz? Mert ha nem akkor elfelejtheted ezt a bókot..

Lehetsz tehetseges de 5 hónap az lófütty.

Keress egy tanciskolat aztan ha jó vagy versenyezhetsz.

Az ilyen romantikus elkepzeleseket mint hogy fiatal csoport mint a Step upban meg elfelejtheted..az "öregektől" fogsz megtanulni tancolni.

2014. szept. 13. 13:24
 2/3 The answer ***** válasza:
Előző hozzászólónak igaza van, kivéve, hogy nem tudom, pontosan mit ért "öregeken". Mert ha normálisan akarsz megtanulni táncolni, és eredményeket akarsz, akkor a mai 30-40 éves generációtól kell tanulnod. Nekik egészen más a szemléletük, mint a korosabb tánctanároknak. Haladó szellemiségűek, folyamatosan továbbképzik magukat - ezért legjobb, ha aktív, versenyző tanároktól tanulsz. És nem nyugdíjasoktól, akik bár meglehet X évvel (évtizeddel) ezelőtt ilyen-olyen neves bajnokok voltak, de mára tudásuk elavult, nem naprakész, és kb. megfelel egy mai E-D osztályos versenyző tudásának. Igaz ez főleg a latinra, de a standard sincs jobb helyzetben. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek az idősebb generáció képviselői közül! De röhej vagy inkább szánalom ami ma táncoktatás címszó alatt zajlik hazánkban.
2014. szept. 15. 01:07
 3/3 anonim válasza:
Ajánlanám a Panic Crew-et, fiatal lányok tanítanak Hip-hopot. én is odajártam 2 évet (már akkor kezdtem, amikor indult), sajnálom is, hogy abbahagytam. Én sokat tanultam. [link]
2015. dec. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!